/media/cpbjoagb/pexels-alena-darmel-7710118.jpg

Teleperformance on Great Place to Work Suomessa!

Mikko Poutanen - 07.07.2023

Teleperformance on Great Place to Work Suomessa!

Teleperformance tunnustetaan erinomaiseksi työpaikaksi useissa Pohjoismaissa, mikä osoittaa sitoutumisemme työntekijöiden hyvinvointiin ja asiakaskokemuksen parantamiseen

Teleperformance, maailman johtava digitaalisten liiketoimintapalvelujen yritys ja asiakaskokemuksen hallinnan edelläkävijä, voi ylpeänä jakaa uunituoreen Great Place to Work -sertifioinnin saavutuksensa Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Tämä arvostettu tunnustus kuvastaa Teleperformancen sitoutumista positiivisen työympäristön luomiseen ja korostaa sen suoraa vaikutusta erinomaisen palvelun tarjoamiseen asiakkailleen. 

Great Place to Work -sertifiointi todistaa Teleperformancen keskittyvän työntekijöidensä onnellisuuteen, kasvuun ja sitoutumiseen. Luomalla tukevan ja osallistavan työympäristön Teleperformance mahdollistaa tiimijäseniensa menestymisen, mikä johtaa parantuneeseen tuottavuuteen ja työtyytyväisyyteen. Tämä sertifiointi, joka on saatu useissa maissa, mukaan lukien Ruotsi, Tanska ja Suomi, osoittaa Teleperformancen jatkuvan sitoutumisen tarjota erinomainen työntekijäkokemus kaikkialla. 

Teleperformancella työntekijöiden hyvinvointi nähdään menestyksen kulmakivenä. Tunnistamme, että motivoituneet ja tyytyväiset työntekijät ovat todennäköisemmin valmiita tekemään ylimääräisiä ponnisteluja. Teleperformance varmistaa, että työntekijät saavat tarvittavat resurssit, koulutuksen ja tuen tarjotakseen erinomaista palvelua asiakkaille. 

"Olemme innoissamme siitä, että meidät tunnustetaan erinomaiseksi työpaikaksi useissa Pohjoismaissa", sanoo Björn Olofsson, Teleperformance Nordic CEO. "Työympäristön luominen, jossa työntekijämme tuntevat itsensä arvostetuiksi, tuetuiksi ja innostuneiksi, on aina ollut ensisijainen tavoitteemme Teleperformancessa. Uskomme, että asettamalla ihmisemme kaiken tekemisemme keskiöön, luomme kulttuurin, jossa vallitsee voimaantuminen, kasvu ja innovaatio. Great Place to Work -sertifiointi vahvistaa sitoutumistamme tarjota erinomainen työntekijäkokemus, kun jatkamme pyrkimystä rakentaa kukoistava ja osallistava yhteisö, jossa jokainen yksilö voi saavuttaa koko potentiaalinsa". 

Great Place to Work -sertifiointi Pohjoismaissa ei pelkästään korosta Teleperformancen sitoutumista erinomaisen työpaikan luomiseen, vaan vahvistaa myös yrityksen sitoutumisen tarjota erinomaista asiakaspalvelua. Teleperformancen jatkaessa työntekijöiden hyvinvoinnin ja sitoutumisen priorisointia asiakkaamme voivat odottaa entistä korkeampaa tyytyväisyyden tasoa ja henkilökohtaista palvelua.

Lisätietoa saa sähköpostilla!


#Teleperformance on Great Place to Work Suomessa!