Tjenester utenom kundestøtte?

Hvordan kan vi hjelpe nettopp ditt selskap? På Teleperformance Nordic tilbyr vi en bred tjenesteportefølje innen alt fra kundestøtte til revisjon og selskapsstrategi. Av våre 1 500 ansatte blir rett kompetanse satt inn for rett behov og i rett situasjon. Vi bidrar med den kunnskap som kreves. Det er denne leveransen og innstillingen som har gjort oss til verdensledende innen service.

Outsourcing av kundeservice

Vurderer du å outsource kundeservice til en profesjonell firma? Da har du kommet til rett sted. Teleperformance Nordic er et av Nordens mest anerkjente selskaper for nettopp denne tjenesten. Vi tilbyr skreddersydde løsninger, bransjens mest kompetente kundeservicepersonell og best mulig service - både for deg og dine kunder. Fyll ut vårt kontaktskjema og fortell om dine behov for outsourcing av kundeservice.

Hva er fordelene med outsourcing av kundeservice?

Først og fremst skal vi fastslå: Kundeservice, enten den er outsourcet eller internt, er ansiktet utad for selskapet. Kundens opplevelse av organisasjonen, merkevaren og produktene / tjenestene påvirkes svært mye av denne kontakten. Det gjelder både kundekommunikasjon via e-post, chat, telefon eller andre typer medier. Å levere god service til kundene er uten tvil en av de viktigste nøklene til suksess. Det gjelder for selskaper i alle bransjer, størrelser og geografiske områder.

Med dette sagt kan vi nå overgang til å snakke om outsourcing av kundeservice. Hva er egentlig fordelene med denne oppbygningen? Hva kan et selskap tjene på å outsource kundeservice i stedet for å sette sammen en avdeling for denne tjenesten?

Profesjonell service

Et selskap som tilbyr organisasjoner outsourcing av kundeservice er eksperter på akkurat det området. Selskapets hele virksomhet bygger på å utdanne og ansette personale med størst mulig kompetanse innen forskjellige serviceområder. På samme måte som at mange selskaper outsource økonomi til de som vet mest, øker antallet selskaper som gjør det samme med kundeservice. Dette er, hvis du spør oss på Teleperformance, høyest forståelig. Særlig siden flere undersøkelser viser den gjennomslagskraft som bra respektive dårlig service har på kundene.

Tid til andre ting

La oss anta at du helst ville arbeide så mye som mulig med utviklingen av din bedrift. Dette gjelder nemlig for de aller fleste som driver selskap. De fleste ønsker å bruke tiden på ting som får bedriften, produkt-/tjenesteutvalget og teamet til å utvikle seg og vokse.

Når man søker en profesjonell firma for outsourcing av kundeservice frigjøres tid for nettopp dette. Ved å la ekstern kundeservicepersonell håndtere mesteparten av kontakten med kundene kan bedriftens kapasitet legges på det den gjør best. Dette blir ofte nevnt som en av de største fordelene med å hyre outsourcing av kundeservice.

Høres det bra ut?

Les videre for å lære mer om Teleperformance Nordic, og hvordan vår ledende kundeservice kan være til fordel for din bedrift. Fyll ut kontaktskjemaet for å bestille tid for et gratis møte om din kundeservic situasjon nå.I consent to receive relevant industry news, analyst reports, white papers, case studies, and product information from Teleperformance (TP). TP will never share or sell your information to third parties. See TP's Privacy Policy. Manage your communication preferences here.