Funderar ni på att oursourca kundtjänsten till en professionell firma? Då har ni hamnat helt rätt. Teleperformance Nordic är ett av Nordens mest anlitade företag för just denna tjänst. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar, branschens mest kompetenta kundtjänstpersonal och bästa möjliga service – både till er och era kunder.

Fyll i vårt kontaktformulär och berätta om hur era behov utav outsourcing av kundtjänst ser ut!

 

I consent to receive relevant industry news, analyst reports, white papers, case studies, and product information from Teleperformance (TP). TP will never share or sell your information to third parties. See TP's Privacy Policy. Manage your communication preferences here.

Vilka fördelar med outsourcing av kundtjänst?

Först och främst ska vi slå fast: Kundtjänsten, vare sig den är outsourcad eller in-house, är ansiktet utåt för företaget. Kunders upplevelse av organisationen, varumärket och produkterna/tjänsterna påverkas oerhört mycket av denna kontakt. Det gäller såväl kundkommunikation via mail, chatt, telefon eller andra typer av medier. Att leverera god service till kunderna är tveklöst en av de viktigaste nycklarna till framgång. Det gäller för företag i alla branscher, storlekar och geografiska områden.

Med detta sagt kan vi nu övergå till att tala om outsourcing av kundtjänst. Vilka är egentligen fördelarna med detta upplägg? Vad kan ett företag tjäna på att outsourca kundtjänsten istället för att själva sätta samman en avdelning för denna service?

 

Professionell service

Ett företag som erbjuder organisationer outsourcing av kundtjänst är experter på just det området. Företagets hela verksamhet bygger på att utbilda och anställa personal med största möjliga kompetens inom olika serviceområden. På samma sätt som att många företag outsourcar ekonomin till de som vet mest är det nu ett ökande antal företag som gör samma med kundtjänst. Detta är, om ni frågar oss på Teleperformance, högst förståeligt. Särskilt eftersom allt fler undersökningar visar på den genomslagskraft som bra respektive dålig service har på kunderna.

 

Tid för annat

Låt oss gissa på att du allra helst skulle arbeta så mycket som möjligt med utvecklingen av ditt företag. Detta är nämligen någonting som gäller för de allra flesta som driver bolag. De flesta ägnar helst tiden åt sådant som får företaget, produkt-/tjänsteutbudet och teamet att utvecklas och växa.

När man vänder sig till en professionell firma för outsourcing av kundtjänst frigörs tid för just detta. Genom att låta extern kundtjänstpersonal sköta merparten av kontakten med kunderna kan företagets kapacitet läggas på det som det gör bäst. Detta anges ofta som en av de absolut största fördelarna med att anlita outsourcad kundtjänst.

 

Låter det bra?

 

Läs vidare för att veta mer om Teleperformance Nordic, och hur vår ledande kundtjänst kan gynna just er verksamhet. Fyll i kontaktformuläret för att boka tid för ett kostnadsfritt möte om er kundtjänstsituation direkt.

 

Att outsourca kundtjänst till Teleperformance

Välkommen till Teleperformance Nordic!

 

Kanske besöker du denna sida för att du går i tankar att satsa på outsourcing av kundtjänst till ditt bolag. Om så är fallet så hoppas vi att texten ovan har gett klarhet i vad detta innebär och vilka fördelarna kan vara. För vissa företag är det ett stort beslut att outsourca kundtjänst och därför är det en god idé att ha kött på benen innan man bestämmer sig.

 

I denna text vill vi ta tillfället i akt att presentera vårt organisation närmare. Eftersom det finns många aktörer på marknaden som erbjuder outsourcing av kundtjänst vill vi berätta vad som gör oss till det bästa alternativet.

 

Snabba svarstider

Det finns få saker som påverkar kunder negativt i så stor utsträckning som långa kötider. Samtidigt kan en kort kötid ha lika stor påverkan åt andra hållet. Svarstiden har ofta mycket stor inverkan på hur en persons inställning till företaget är. Det är därför av allra största vikt för ett företag att hålla ner svarstiden så mycket som möjligt – detta oavsett om kundtjänsten är outsourcad eller ej.

 

Företag som vänder sig till oss på Teleperformance Nordic för outsourcing av kundtjänst kommer att märka att vi alltid strävar efter korta svarstider. Vår erfarna personal ser till att arbeta effektivt med varje enskilt ärende samtidigt som de hjälper kunderna på bästa sätt. Förutom att denna effektivitet gör att vi kan ta fler samtal och hjälpa fler kunder bidrar det alltså också till ökad kundnöjdhet. En ”win-win situation”, helt enkelt!

 

Kompetent kundtjänstpersonal

Att personalen är navet i alla kundtjänster, outsourcade eller ej, bör inte förvåna någon. Det är på många sätt genom kontakten mellan kund och kundtjänstpersonal som kundens uppfattning om företaget bestäms. Om han eller hon har klagomål ska detta bemötas på passande sätt. Om kunden vill göra en beställning, be om betalningsuppgifter eller har något annat ärende på hjärtat ska varje kundkontakt grundas i den enskilda situationen.

På Teleperformance Nordic erbjuder vi outsourcing av kundtjänst med Nordens bästa kundtjänstpersonal i spetsen. Detta är utan tvekan vårt starkaste kort i bruset bland konkurrenter. All personal som arbetar i vår verksamhet för outsourcing av kundtjänst har den erfarenhet och kunskap som krävs för att kunna göra ett optimalt jobb. Vi ser dessutom till att varje medarbetare har rikligt med kunskap om företaget de ska jobba för och de produkter eller tjänster som det erbjuder. Denna princip tummas aldrig på. Detta har varit bidragande till att vi blivit ett av Nordens mest anlitade företag inom outsourcing av kundtjänst.

 

Fokus på kommunikation

På Teleperformance Nordic vet vi att god kommunikation är nyckeln till positiva kundrelationer. Detta gäller såväl relationen mellan kundtjänstpersonal och kund som relationen mellan oss – som leverantör av outsourcad kundtjänst – och företaget som beställer den av oss.

 

Vår inställning till kommunikation genomsyrar alla delar av vår verksamhet. När du vänder dig till oss, för outsourcing av kundtjänst och/eller andra tjänster, kan du räkna med genomgående god kontakt. Det gäller från den allra första kontakten och manifesteras genom varje enskilt samtal som vår personal har med era kunder. Vi strävar alltid efter tydlig kommunikation gällande villkor, garantier, kostnader och annat för samarbetet relevant information. Eftersom många frågor och funderingar kan uppstå längs vägen ser vi också till att finnas tillgängliga för frågor och funderingar när de än uppstår.

 

Övriga tjänster

Visste du att Teleperformance Nordic erbjuder många servicetjänster utöver outsourcing av kundtjänst? I vår breda tjänsteportfölj kan du hitta en rad olika möjligheter för ditt företag att växa och marknadsföra sig.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i vårt kontaktformulär och berätta!