Η Charlotte Foucteau αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στην Teleperformance Greece

Η Charlotte Foucteau αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στην Teleperformance Greece

Charlotte Foucteau - 11.07.2022

Charlotte Foucteau αναλαμβάνει, από σήμερα 01.11.2022, τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Teleperformance Greece, διαδεχόμενη τον κ. Κωνσταντίνο Χαμαλέλη, ο οποίος αναλαμβάνει νέα καθήκοντα ως CEO των ML East Hubs της Teleperformance & Deputy COO της Teleperformance για την περιοχή EMEA.

H Charlotte Foucteau κατείχε, μέχρι σήμερα, τη θέση της Vice President of Operations. Με μεγάλη εμπειρία και με κύριο στόχο την οικοδόμηση και διατήρηση σταθερών σχέσεων της Εταιρείας με τους πελάτες της, κατάφερε να δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις μαζί τους, επιδιώκοντας ταυτόχρονα μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση σε όλη την επαγγελματική της πορεία.

H Charlotte Foucteau, CEO της Τeleperformance Greece, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα η ανάληψη των καθηκόντων μου ως Διευθύνουσα Σύμβουλος της Τeleperformance Greece. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο πρόσωπό μου οι μέτοχοι και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, έχω πλήρη επίγνωση για το σημαντικό έργο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε: να επιτελέσουμε προς όφελος των πελατών, των εργαζομένων, των μετόχων και της κοινότητας, τη διασφάλιση της συνεχούς ανάπτυξης της Εταιρείας μας, σε ιδιαίτερα απαιτητικούς καιρούς. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο της Τeleperformance Greece, καθώς επίσης και τον κ. Χαμαλέλη για την μέχρι τώρα μεγάλη συνεισφορά του στην πορεία και εξέλιξη της εταιρείας».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Χαμαλέλης, ως CEO των ML East Hubs της Teleperformance & Deputy COO της Teleperformance για την περιοχή EMEA, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που η εταιρεία πρωτοπορεί και καταφέρνει να είναι ηγέτιδα στην αγορά σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων. Η Τeleperformance Greece εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί εταιρεία-πρότυπο σχεδιάζοντας και υλοποιώντας καινοτόμα προγράμματα τόσο για τους εργαζομένους της, όσο και για τους πελάτες της. Με πίστη στις αξίες μας, είμαι πεπεισμένος πώς θα οδηγήσουμε όλοι μαζί την Teleperformance Greece σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Η νέα ηγεσία θα προσθέσει μία νέα πνοή και ενέργεια στην αποστολή μας και έναν ακόμα εντονότερο ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα στην προσέγγισή μας προς όλους τους stakeholders και τις κοινότητές μας. Από την πλευρά μου, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, αλλά και όλη την οικογένεια της Teleperformance Greece για την άριστη συνεργασία. Με την ίδια όρεξη για δουλειά και με αφοσίωση στο όραμα και τις αξίες μας, συνεχίζουμε το έργο μας, επιδιώκοντας να βρίσκεται η εταιρεία πάντοτε πρωτοπόρος στις εξελίξεις. Σας ευχαριστώ όλους».

Η Charlotte Foucteau είναι στέλεχος της Teleperformance Greece από το 2007, με μεγάλη εμπειρία σε πολλούς σύνθετους και πολύγλωσσους λογαριασμούς. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας έχει επιδείξει εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες ως Contact Center Manager ενώ από το 2018 έως το 2020 κατείχε τη θέση μίας από τις LOB Directors της εταιρείας, από το 2020 έως το 2022 κατείχε τη θέση μιας εκ των Αντιπροέδρων των Operations της εταιρείας, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία της Teleperformance Greece.

Είναι κάτοχος ακαδημαϊκού πτυχίου Νομικής από το Πανεπιστήμιο Pantheon Assas στο Παρίσι.

Image Linkedin
Image Twitter
Image Facebook
Image Email
Image Share