Me Teleperformance Nordicilla

 Autamme asiakaspalvelun- ja asiakaspalvelun ulkoistamisessa nopeasti muuttuvassa maailmassa

Teleperformance Nordic on yksi Pohjoismaiden suurimmista toimijoista, joka tarjoaa asiakaspalvelun ulkoistamista yli 1 500 työntekijällä eri yhteyskeskuksissa Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Palvelumme on räätälöity erityisvaatimuksiin ja tarpeisiin, joissa tarjoamme erinomaisen asiakaspolun ja asiakaskokemuksen monikanavaisen viestinnän (mukaan lukien sosiaalinen media) sekä asiakassuhteiden hallinnan (CRM) avulla. Autamme myös asiakashankinnassa (uusien asiakkaiden hankinnassa), back-office-hallinnassa, perintävaatimuksissa, monikielisissä palveluissa ja teknisessä tuessa.

Keskitymme asiakaspolun ja asiakaskokemuksen optimointiin

Icon Teleperformance

Älykkäämpiä ratkaisuja

Icon Teleperformance

Tehokkaampaa asiakaspalvelua

Icon Teleperformance

Globaali skaalautuvuus paikallisella asiantuntemuksella

Icon Teleperformance

Huolehtimisen kulttuuri

Oikea tuki oikeaan aikaan

Autamme sinua luomaan merkityksellisiä tapahtumia koko asiakaspolun ajan. Arvioimme myös asiakaskokemusta ja pyrimme aina optimoimaan oman työmme varmistaaksemme, että asiakas on aina fokuksessa. Ylitämme hyvän asiakaskokemuksen tarjonnan:

Teleperformance Suomessa

Uusimmat artikkelimme

Katso uusimmat artikkelimme suomeksi tai englanniksi

We are trusted with billions of unique interactions worldwide.

Our team of interaction experts connects the biggest and most respected brands on the planet with their customers, always making sure that each interaction matters.

I consent to receive relevant industry news, analyst reports, white papers, case studies, and product information from TP. TP will never share or sell your information to third parties. See TP's Privacy Policy. Manage your communication preferences here.