Maximering av Outbound-Potential med Kraften i AI!

Maximering av Outbound-Potential med Kraften i AI!

Jenny Videsparv - 09.15.2023

Outbound och AI!

Försäljning till nya kunder såväl som befintliga via "Outbound" är en viktig komponent i att skapa framgångsrika affärsmöjligheter. På senare tid har däremot oubound-konceptets kvalitet ofta kommit att ifrågasättas och alla vill sälja mer för en så liten peng som möjligt. Alltför ofta har också outbound-konceptet blivit opersonligt och svårt att koppla till faktiska kundbehov. På Teleperformance Nordic har vi därför behövt tänka till. Hur ser vi till att försäljning kvalitetssäkras på så sätt att den blir personlig, effektiv och enkel? Hur ser vi till att kunderna får en optimal blandning av kundservice och sina behov mättade? Vi beslöt oss för ett tag sedan för att omfamna kraften i AI för att höja standarden och maximera potentialen i varje samtal. Vi vill också att våra agenter skall vara närvarande i samtalet, och för att säkra det så ser vi till att agenterna får ett optimerat AI-support.

Förbättrad Kvalitet av Outbound:

På Teleperformance har vi sedan länge förstått att det varit dags att återinföra mänsklig närvaro och personlig anpassning i samtliga outbound-strategier. Genom att använda AI på rätt sätt kan vi göra våra agenter mer produktiva och samtidigt säkerställa att kvaliteten på våra samtal förblir i toppklass. Vi har omfamnat AI-utvecklingen och anpassat den till "människan". Vi tror att vår idé om "high-tech och high-touch" är vägen framåt!

Ökad Produktivitet:

AI-verktyg har visat sig vara en viktig resurs för att öka produktiviteten för våra agenter i alla aspekter av deras arbete. Genom att använda AI för att automatisera tidigare tidskrävande uppgifter frigörs värdefull tid som nu kan användas för att bygga starkare kundrelationer och driva försäljning. På Teleperformance tror vi på att låta säljare göra det de är bäst på - sälja - och låta AI ta hand om det repetitiva arbetet.

 

3 Sätt Teleperformance Använder AI för Outbound:

  1. Personlig Anpassning och Förberedelse:

Inom outbound är personlig anpassning nyckeln till framgång. På Teleperformance använder vi AI för att förstå våra kunders behov och smärtområden på djupet. Genom att anpassa våra meddelanden och erbjudanden utifrån individuella preferenser och branschspecifika dynamiker skapar vi mer meningsfulla och relevanta samtal med våra kunder.

  1. Snabbare kommunikation och fler touch-points med AI:

Att skapa och anpassa bland annat e-postmeddelanden är en tidskrävande uppgift. Med AI kan vi snabba upp denna process avsevärt. Genom att använda naturliga språkbehandlings- och maskininlärningsalgoritmer kan vi generera personliga meddelanden och "follow-up" mejl med hög kvalitet. På så sätt kan våra agenter ägna mer tid åt att bygga relationer och mindre tid åt administrativt arbete.

  1. Användning av AI för säljrollspel:

För att våra agenter ska bli ännu bättre på att hantera olika kundscenarier och förbättra sina säljfärdigheter, har vi introducerat AI utbildningar. Utbildningarna simulerar riktiga kundinteraktioner och ger omedelbar feedback och insikter. Genom att öva med AI kan våra agenter finslipa sina tekniker och öka sin effektivitet.

På Teleperformance har vi också insett att AI är en kraftfull partner som kan hjälpa oss att revolutionera outbound för våra kunder. Genom att omfamna kraften i AI har vi inte bara ökat produktiviteten utan också förbättrat kvaliteten på våra kundinteraktioner. Vi är fast beslutna att fortsätta att utvecklas och använda AI för att maximera vårt outbound-potential och erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vårt mål är att vara ledande inom outbound-försäljning och att skapa meningsfulla och personliga kundrelationer. På Teleperformance tror vi att kraften i AI kan hjälpa oss att uppnå detta mål och ta vår outbound-försäljning till nya höjder. Med AI vid vår sida är möjligheterna obegränsade, och vi är redo att fortsätta att leverera resultat och skapa framgångsrika affärsmöjligheter för våra kunder.

För att veta mer så kan ni kontakta oss här!