Leter du etter en ekstern kundestøtte for din virksomhet? Da har du kommet til rett sted! Teleperformance Nordic tilhører Nordens største selskap innen kundeservice og -støtte. Våre dyktige ansatte gir kundestøtte i hele regionen til bedrifter og organisasjoner innen en stor variasjon av bransjer og størrelser.


Vil du vite hvordan din virksomhet kan dra nytte av Teleperformance Norden kundestøtte? Fyll ut vårt kontaktskjema!

 

I consent to receive relevant industry news, analyst reports, white papers, case studies, and product information from TP. TP will never share or sell your information to third parties. See TP's Privacy Policy. Manage your communication preferences here.

 

Teleperformance Nordic Kundestøtte

La oss starte med å fortelle litt om oss selv.

Teleperformance Nordic er en ledende aktør innen flere områder som har som mål å støtte ulike typer bedrifter. Våre tjenester innen kundestøtte er et nøkkelelement i denne virksomheten. Hvert år blir vi ansett av bedrifter over hele verden som trenger hjelp med service for å kunne vokse og utvikle seg.

Etter så mye som fire tiår i tjeneste for kundestøtte og et stort utvalg av forskjellige oppdrag innen området, har vi lært å håndtere alle potensielle situasjoner. Hver bedrift har nemlig sine unike forutsetninger og dermed også sine unike behov for service. Når du ansetter oss på Teleperformance Nordic for ekstern kundestøtte, kan du regne med at arbeidet vi utfører tar utgangspunkt i nettopp deres situasjon. Vi setter raskt sammen en tydelig og konkret plan for hvordan de ønskede servicemålene skal kunne nås. Som kunde til oss er du alltid en integrert del av arbeidet og får tydelig informasjon om kostnader, vilkår og omfang av arbeidet.

Hvis noe skulle være uklart, kan du selvfølgelig også nå vår egen support raskt og enkelt. Vi lever nemlig som vi lærer!

Å ansette kundestøtte

For mange bedrifter er det en selvfølge å ansette en ekstern firma for å kunne outsource kundestøtten. For andre virksomheter kan skrittet være betydelig lengre. I denne teksten retter vi oss spesielt til dere som vil lære mer om hvordan det går til når man, som bedrift eller organisasjon, ansetter ekstern kundestøtte. Vi vil gå gjennom viktige aspekter å tenke på og fordeler med denne type opplegg.

Vil du bestille et møte om kundestøtte direkte?

Fyll ut vårt kontaktskjema!

Hva utgjør en god kundestøtte?

De aller fleste mennesker har til tider hatt å gjøre med kundestøtte i ulike sammenhenger og for ulike formål. Det kan handle om fakturaspørsmål, bestilling, reklamasjon, spørsmål om produkter eller om noe helt annet knyttet til bedriften man kontakter.

Sannsynligvis har de fleste som har vært i kontakt med kundestøtte opplevd at servicenivået kan variere kraftig. I noen tilfeller forlater man telefonsamtalen eller mailkonversasjonen med en følelse av å ha blitt godt mottatt og hjulpet med saken for hvilken man kontaktet støtten i spørsmålet. I andre tilfeller er man ikke like fornøyd.

Så hva er det egentlig som utgjør en god kundestøtte? Dette er et spørsmål vi hos Teleperformance Nordic stadig stiller oss selv. Svar på spørsmålet - for de finnes nemlig flere ulike svar – ligger deretter til grunn for utviklingen av kundestøtten vi leverer til bedrifter over hele Norden. Vi sørger for å stadig bli bedre på det vi driver med.

Serviceinnstilling

Det bør ikke overraske noen at å være serviceinnstilt havner høyt på listen over egenskaper som utgjør god kundestøtte. For at kunden skal bli fornøyd, er det viktig å kunne sette seg inn i deres spesifikke situasjon. Man kan komme langt ved å lytte. Hva trenger kunden i spørsmålet? Hvordan kan jeg som kundestøtte, og vi som selskap, hjelpe på best mulig måte i den spesifikke situasjonen? Jo bedre vi blir på å besvare disse spørsmålene, desto bedre blir vi på kundebehandling.

De selskapene som ansetter Teleperformance Nordic kan regne med nettopp god serviceinnstilling. Vårt supportpersonale gjennomgår nemlig en grundig opplæring i service når de begynner sin ansettelse. Dessuten foregår også kontinuerlig opplæring med mål om å utvikle hver enkelt medarbeider og gjøre ham eller henne enda bedre på kundestøtte.

Kunnskap om selskapet

Man kan komme langt med god følelse for service når man jobber med kundestøtte. Det er imidlertid viktig å huske at det er like viktig å, som ekstern kundestøttemedarbeider, kjenne til den virksomheten for hvilken man jobber. For å kunne representere selskapet eller organisasjonen og de produkter og/eller tjenester de tilbyr, kreves utdannelse. Dette er noe vi på Teleperformance Nordic verdsetter høyt. All personal som jobber i vår kundestøtte gis dyp kunnskap om den eller de kundene de jobber med. På denne måten kan vi sikre at riktig person havner på riktig plass og at god kundestøtte kan sikres for alle våre kunder.

Hvorfor ansette ekstern kundestøtte?

Alle selskaper og organisasjoner har sine spesialkompetanser. Vi er overbevist om at våre kunder verden over vet mer enn oss om hvordan deres virksomheter, i deres spesifikke bransjer, bør drives. På samme måte er vi overbevist om at vi besitter større kunnskap om kundestøtte og service enn de aller fleste selskapene. Dette er nemlig vårt ekspertområde.

Når et selskap velger å hyre profesjonell ekstern kundestøtte, er det først og fremst kompetanse de investerer i. De overlater arbeidet til de som vet best hvordan det skal utføres - til ekspertene. Ved å outsourche kundestøtten frigjøres mye tid, og hva selskapet vil gjøre med denne tiden er opp til hvert enkelt. Man kan imidlertid konstatere at å ha tid over er en viktig ingrediens for alle selskap som vil vokse og utvikle seg.

Teleperformance Nordics virksomhet bygger på et ønske om å kunne levere god og tilpasset service der det trengs. Dette har vært vår drivkraft siden starten for mange år siden, og det vil forbli så lenge vi eksisterer. Når du vender deg til oss for kundestøtte, så ser vi til å optimalisere den delen av din virksomhet hvor vi har størst kunnskap.

Tjenester utenom kundestøtte?

Hvordan kan vi hjelpe nettopp ditt selskap? På Teleperformance Nordic tilbyr vi en bred tjenesteportefølje innen alt fra kundestøtte til revisjon og selskapsstrategi. Av våre 1 500 ansatte blir rett kompetanse satt inn for rett behov og i rett situasjon. Vi bidrar med den kunnskap som kreves. Det er denne leveransen og innstillingen som har gjort oss til verdensledende innen service.

Fyll ut vårt kontaktskjema og fortell oss!