Er du på utkikk etter et profesjonelt selskap som kan ta ansvar for deres kundeservice? Da har du kommet til rett sted. Medarbeidere hos Teleperformance jobber hvert år med en rekke bedrifter og organisasjoner i ulike størrelser og bransjer over hele Norden. Vi er et av verdens mest anerkjente selskap når det gjelder ekstern kundeservice.

Ønsker du å vite mer om hvordan vår kundeservice fungerer? Fyll ut vårt kontaktskjema, så vil vi komme tilbake til deg så fort som mulig!

 

I consent to receive relevant industry news, analyst reports, white papers, case studies, and product information from TP. TP will never share or sell your information to third parties. See TP's Privacy Policy. Manage your communication preferences here.

Hvorfor ansette en ekstern kundeservice?

La oss begynne med det viktigste; Hvert år velger bedrifter, både store og små, å outsource sin kundeservice og la en profesjonell servicebedrift overta roret. Hva er grunnen til denne utviklingen? Det finnes flere relevante svar på spørsmålet:

Eksperter på service

Det er ikke bare innen kundeservice at selskaper velger å få hjelp fra spesialister. I mange tilfeller ser man outsourcing innen områder som markedsføring og økonomi. Det er praktisk å overlate ansvaret til de som vet mest og best. Mot samme bakgrunn som at man, som selskap, tar hjelp av en erfaren revisor for regnskapene, ansetter man profesjonelle firmaer innen kundeservice. Arbeidet blir rett og slett utført bedre.

Mer tid for andre ting

Vi kan ikke snakke om fordelene ved å ansette en ekstern kundeservice uten å nevne den tiden det ofte frigjør. Akkurat som ved alle typer outsourcing er dette en av de aller viktigste og mest lønnsomme aspektene. Som en virksomhetsleder gir det deg som regel masse tid til å fokusere på det du (troligvis) helst vil gjøre, nemlig å utvikle virksomheten din.

 

Teleperformance Nordic

Vi er et av de største og mest velrenommerte selskapene innen kundeservice og støtte i hele Norden. Hvert år vender mange bedrifter og organisasjoner seg til våre profesjonelle servicemedarbeidere for hjelp som forenkler nettopp deres virksomheter. Det kan handle om salg, markedsovervåkning og -analyser, virksomhetsutvikling eller - ikke minst - kundeservice.

Dette tekstfokuset handler om det sistnevnte. Hvis du er interessert i andre eller flere tjenester for din virksomhet, vær så snill å ta kontakt med oss. Du når oss enklest ved å fylle ut vårt kontaktskjema. Vi vil vende tilbake så snart som mulig!

 

Vår kundeservice

Å ha kunden i fokus kan være en klisjé når man snakker om kundeservice, men det er for gode grunner - det er nemlig den viktigste delen av dette arbeidet.

Hos Teleperformance Nordic streber vi alltid etter å levere så god service som mulig i hvert enkelt samtale. Dette er det vi gjør best, og vi er stolte av muligheten til å representere mange ulike bedrifter, produkter og tjenester hver dag. Når du vender deg til vår profesjonelle personale, investerer du ikke bare i din kundeservice, men også i dine kunderelasjoner generelt. Våre kundeservicemedarbeidere ager som ansiktet utad for bedriften din, merkevaren din og dine produkter/tjenester.

Gjennom våre tiår innen kundeservice har vi stadig utviklet oss og skapt oss en dypere forståelse for hva god service handler om. Vi sørger for at all Teleperformance-personale som representerer våre kunder over hele Norden får en grundig opplæring i det vi driver med:

Serviceopplæring

Som sagt, en god følelse for service er en forutsetning når man jobber med kundeservice. Alle våre kundeservicemedarbeidere gjennomgår en serviceopplæring når de begynner sin ansettelse. Deretter skjer løpende opplæring for at vi skal kunne garantere høyest mulig nivå for alle bedrifter og organisasjoner.

Kundekunnskap

Kjennskap til organisasjonen, merkevaren og produktene/tjenestene man jobber med, er selvfølgelig avgjørende for å kunne yte god kundeservice. Derfor sikrer vi alltid at personalet som jobber med et bestemt firma får en grundig opplæring om virksomheten og produktene eller tjenestene.

 

Vår serviceinnstilling

For å kunne levere markedets beste eksterne kundeservice, er det viktig å levere den beste mulige tjenesten til sluttkunden - det vil si våre kunders kunder. Fordelen for organisasjonene som velger å samarbeide med Teleperformance Nordic er at denne serviceinnstillingen også gjenspeiles i samarbeidet med oss. I tillegg til at våre ansatte gir dere bedrift de beste mulige kundeservicen, kan dere også forvente en god kundeopplevelse på flere ulike nivåer.

Tilpassede løsninger

Behovet for kundeservice varierer sterkt mellom ulike bedrifter og, ikke minst, ulike perioder. Dette faktum har gjort at vi alltid sørger for å tilpasse vår leveranse til hver enkelt kunds unike situasjon. Vi tilbyr tilpasset og tilpasningsdyktig kundeservice for å kunne matche våre kunders behov kontinuerlig.

 

God dialog

Vi i Teleperformance Nordic forstår at god kommunikasjon er en forutsetning for gode samarbeid. Derfor sørger vi for at dette alltid gjenspeiles i kundeservice-samarbeidene vi har med bedrifter over hele Norden. Vi sikrer god dialog med bedriften eller organisasjonen fra dag 1, og sørger for at de enkelt kan nå oss for spørsmål eller bekymringer.

Rettferdige vilkår

Trygghet er enda en avgjørende forutsetning for vellykkede samarbeid. Å som kund føle seg trygg med den tjenesten man ansetter oss for - uansett om det gjelder kundeservice eller noen annen tjeneste i vår serviceportefølje - er en selvfølge for oss i Teleperformance Nordic. Vi leverer alltid tydelige vilkår om alt som angår arbeidet, som kostnader, forpliktelser og omfanget av arbeidet. Dessuten tilbyr vi generøs garanti på alle jobbene vi tar oss av.

 

Våre glatte tjenester

Det er ingen tvil om at vår kundeservice og de ansatte som leverer den fortjener å bli satt i søkelyset - men dette er bare en av tjenestene vi hos Teleperformance Nordic jobber med. I tillegg til kundeservice er vi stolte av å være et av Nordens største selskap innen ekstern salg. Våre dyktige selgere representerer store og små bedrifter i en rekke ulike bransjer. Vi jobber med markedsføring og salg av produkter og tjenester av veldig forskjellige slag.

Vil du vite mer om hva som gjør kundeservicen fra Teleperformance Nordic til Nordens beste? Eller vil du kanskje vite mer om hvordan vi jobber med salg på vegne av våre kunder? Fyll ut vårt kontaktskjema og fortell oss om hvordan vi kan hjelpe deg. Vi vil gjerne avtale et gratis og forpliktelsesfritt møte.

Fyll ut vårt kontaktskjema og fortell oss!