Vurderer du å outsource kundeservice til en profesjonell firma? Da har du kommet til rett sted. Teleperformance Nordic er et av Nordens mest anerkjente selskaper for nettopp denne tjenesten. Vi tilbyr skreddersydde løsninger, bransjens mest kompetente kundeservicepersonell og best mulig service - både for deg og dine kunder.

Fyll ut vårt kontaktskjema og fortell om dine behov for outsourcing av kundeservice.

 

I consent to receive relevant industry news, analyst reports, white papers, case studies, and product information from TP. TP will never share or sell your information to third parties. See TP's Privacy Policy. Manage your communication preferences here.

Hva er fordelene med outsourcing av kundeservice?

Først og fremst skal vi fastslå: Kundeservice, enten den er outsourcet eller internt, er ansiktet utad for selskapet. Kundens opplevelse av organisasjonen, merkevaren og produktene / tjenestene påvirkes svært mye av denne kontakten. Det gjelder både kundekommunikasjon via e-post, chat, telefon eller andre typer medier. Å levere god service til kundene er uten tvil en av de viktigste nøklene til suksess. Det gjelder for selskaper i alle bransjer, størrelser og geografiske områder.

Med dette sagt kan vi nå overgang til å snakke om outsourcing av kundeservice. Hva er egentlig fordelene med denne oppbygningen? Hva kan et selskap tjene på å outsource kundeservice i stedet for å sette sammen en avdeling for denne tjenesten?

Profesjonell service

Et selskap som tilbyr organisasjoner outsourcing av kundeservice er eksperter på akkurat det området. Selskapets hele virksomhet bygger på å utdanne og ansette personale med størst mulig kompetanse innen forskjellige serviceområder. På samme måte som at mange selskaper outsource økonomi til de som vet mest, øker antallet selskaper som gjør det samme med kundeservice. Dette er, hvis du spør oss på Teleperformance, høyest forståelig. Særlig siden flere undersøkelser viser den gjennomslagskraft som bra respektive dårlig service har på kundene.

Tid til andre ting

La oss anta at du helst ville arbeide så mye som mulig med utviklingen av din bedrift. Dette gjelder nemlig for de aller fleste som driver selskap. De fleste ønsker å bruke tiden på ting som får bedriften, produkt-/tjenesteutvalget og teamet til å utvikle seg og vokse.

Når man søker en profesjonell firma for outsourcing av kundeservice frigjøres tid for nettopp dette. Ved å la ekstern kundeservicepersonell håndtere mesteparten av kontakten med kundene kan bedriftens kapasitet legges på det den gjør best. Dette blir ofte nevnt som en av de største fordelene med å hyre outsourcing av kundeservice.

Høres det bra ut?

Les videre for å lære mer om Teleperformance Nordic, og hvordan vår ledende kundeservice kan være til fordel for din bedrift. Fyll ut kontaktskjemaet for å bestille tid for et gratis møte om din kundeservic situasjon nå."

 

Outsourcering av kundeservice til Teleperformance

Velkommen til Teleperformance Nordic!

Kanskje besøker du denne siden fordi du vurderer å satse på outsourcing av kundeservice til bedriften din. Hvis det er tilfellet, håper vi at teksten ovenfor har gitt deg klarhet i hva dette innebærer og hvilke fordeler det kan ha. For noen bedrifter er det et stort beslutning å outsourcering av kundeservice, og derfor er det en god ide å ha bein å stå på før man tar en beslutning.

I denne teksten vil vi benytte anledningen til å presentere vår organisasjon nærmere. Siden det finnes mange aktører på markedet som tilbyr outsourcing av kundeservice, vil vi fortelle hva som gjør oss til det beste alternativet.

Rask svarstid

Det er få ting som påvirker kunder negativt på samme måte som lange køtider. Samtidig kan en kort køtid ha like stor innvirkning i motsatt retning. Svarstiden har ofte stor innvirkning på hvordan en persons holdning til bedriften er. Derfor er det av aller største viktighet for en bedrift å holde ned svarstiden så mye som mulig - uavhengig av om kundeservicen er outsourcet eller ikke.

Bedrifter som vender seg til oss på Teleperformance Nordic for outsourcing av kundeservice vil merke at vi alltid streber etter korte svarstider. Vår erfarne personal sørger for å jobbe effektivt med hvert enkelt sak, samtidig som de hjelper kundene på best mulig måte. I tillegg til at denne effektiviteten gjør at vi kan ta flere samtaler og hjelpe flere kunder, bidrar det også til økt kundetilfredshet. En "win-win situasjon", helt enkelt!"

Kompetent kundeservicepersonell

Det bør ikke overraske noen at personalet er kjernen i alle kundeservice, enten det er outsourcet eller ikke. Det er i stor grad gjennom kontakten mellom kunde og kundeservicepersonell at kundens oppfatning av selskapet bestemmes. Hvis han eller hun har klager, skal disse håndteres på en passende måte. Hvis kunden vil gjøre en bestilling, be om betalingsinformasjon eller har noe annet emne på hjertet, skal hver kundekontakt baseres i den enkelte situasjonen.

På Teleperformance Nordic tilbyr vi outsourcing av kundeservice med Nordens beste kundeservicepersonell i spissen. Dette er uten tvil vår sterkeste kort i støyen blant konkurrentene. Alle ansatte som jobber i vår virksomhet for outsourcing av kundeservice har den erfaring og kunnskap som kreves for å gjøre et optimalt arbeid. Vi sørger også for at hver medarbeider har nok kunnskap om selskapet de skal jobbe for og de produkter eller tjenester det tilbyr. Denne prinsippet svekkes aldri. Dette har bidratt til at vi har blitt et av Nordens mest anerkjente selskap innen outsourcing av kundeservice.

Fokus på kommunikasi

På Teleperformance Nordic vet vi at god kommunikasjon er nøkkelen til positive kunderelasjoner. Dette gjelder både forholdet mellom kundeservicepersonell og kunde, samt forholdet mellom oss som leverandør av outsourcet kundeservice, og selskapet som bestiller tjenesten fra oss.

Vår holdning til kommunikasjon preger alle deler av vår virksomhet. Når du henvender deg til oss for outsourcing av kundeservice og/eller andre tjenester, kan du regne med en jevn og god kontakt. Dette gjelder fra den aller første kontakten, og blir bekreftet gjennom hvert enkelt samtale vårt personell har med deres kunder. Vi streber alltid etter klare kommunikasjonslinjer angående vilkår, garantier, kostnader og annen informasjon relevant for samarbeidet. Fordi mange spørsmål og bekymringer kan oppstå underveis, vil vi også være tilgjengelige for spørsmål og bekymringer når de oppstår.

Andre tjenester

Visste du at Teleperformance Nordic tilbyr mange servicetjenester utover outsourcing av kundeservice? I vårt brede tjenesteportefølje kan du finne en rekke ulike muligheter for ditt selskap å vokse og markedsføre seg.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Fyll ut vårt kontaktskjema og fortell oss!