Teleperformance Nordic er et av Nordens mest anerkjente og velrenommerte selskap innen oversettelsestjenester. Hver dag utfører vi oversettelsesoppdrag for bedrifter og organisasjoner i ulike bransjer og størrelser.

Ser du etter en profesjonell bedrift innen oversettelsestjenester? Da har du altså kommet til rett sted. Fyll ut vårt kontaktskjema og fortell litt om hvordan vi kan hjelpe deg. Vi setter gjerne opp et gratis møte om vår oversettelsestjeneste.

 

I consent to receive relevant industry news, analyst reports, white papers, case studies, and product information from TP. TP will never share or sell your information to third parties. See TP's Privacy Policy. Manage your communication preferences here. See TP's Privacy Policy. Manage your communication preferences here.

Hvorfor ansette en profesjonell bedrift for oversettelsestjenester?

Språket er kjernen i all kommunikasjon. Det er gjennom ord og setninger vi uttrykker oss for å nå og påvirke mennesker vi snakker med. Det gjelder både for samtaler med nærmeste og med mennesker man aldri har snakket med før.

Innen markedsføring er språket nøkkelen til suksess, og det er viktig å uttrykke seg på en korrekt måte i sammenhengen. Når man oversetter en tekst fra et språk til et annet, er det derfor veldig viktig at oversettelsen skjer sømløst - at det ikke oppstår språkforvirring som kompliserer kommunikasjonen. Det er av denne relativt enkle grunnen at bedrifter ansetter profesjonelle selskaper som har spesialisert seg på akkurat oversettelsestjenester.

I en stadig mer global verden velger et økende antall bedrifter å få hjelp med oversettelsestjenester. Når språket blir mer betydningsfullt for kundekommunikasjonen, er dette ikke bare fordelaktig, men i mange tilfeller avgjørende, for å skille seg ut i konkurransen. Mange av disse vender seg til oss på Teleperformance. Vi er et av verdens ledende selskap innen akkurat oversettelse. Vår nordiske avdeling jobber med mange ulike virksomheter og tilbyr oversettelsestjenester til kunder over hele Norden.

Les mer om våre oversettelsestjenester nedenfor eller fyll ut kontaktskjemaet for å komme i kontakt med oss direkte!

Teleperformance Nordics oversettelse-tjenester

Gjennom de tiår siden oppstarten av Teleperformance har vi tilbudt og utført oversettelse-tjenester av alle ulike typer. Vi streber alltid etter å levere den beste mulige arbeidsprosessen, oversettelsen og endelige teksten. Dette sikres gjennom en rekke ulike aspekter av vår virksomhet som vi gjerne fremhever:

Kommunikasjon og markedsføring i fokus

Teleperformance er et full-service kommunikasjonsselskap som opererer i 170 land over hele verden. Vi er ledende på en rekke områder, inkludert strategisk bedriftsoptimalisering, løsningsdesign, salg, oversettelse-tjenester og ikke minst markedsføring og kommunikasjon.

Vår ekspertise innen kommunikasjon preger hele vår virksomhet og påvirker alle grener av selskapet. Vi vet at god dialog er nøkkelen til vellykkede samarbeid uansett hva samarbeidet omhandler. Derfor sørger vi alltid for at alle jobber vi leverer innen oversettelse-tjenester preges av det.

Når du henvender deg til Teleperformance Nordic for oversettelse-tjenester, garanterer vi en sømløs oversettelse fra ett språk til et annet. Dette kan garanteres fordi vi setter inn personale med omfattende kunnskap om språkene som oversettes.

Språk- og budskapsformidling

Å oversette en tekst krever mer enn bare kunnskap om hvordan ulike ord oversettes individuelt. Det stiller også krav til en dypere forståelse for språkene og språkkulturene. Den som leverer oversettelsen trenger derfor - for at sluttresultatet skal bli optimalt - en gedigen forståelse for begge språkene han eller hun jobber med.

Etter mange tiår i bransjen vet vi hos Teleperformance Nordic at kjennskap til språket er avgjørende for oversettelsesarbeid. Vi ser derfor det som nødvendig å sikre alle oversetterenes kunnskap og forståelse for de språkene de jobber med. Opplæring gjennomføres ved ansettelse av ny personale for oversettelsestjenester, og videreutdanning gjennomføres løpende under ansettelsen.

Når vi oversetter

Vurderer du å ansette oss for oversettelsestjenester? Da er du kanskje nysgjerrig på å vite mer om hva som gjør at nettopp våre tjenester skiller seg ut sammenlignet med andre selskapers tjenester. I denne teksten vil vi fortelle mer inngående om hva du som kunde kan forvente deg av Teleperformance Nordics oversettelsestjenester.

Rask og punktlig arbeid

Takket være vår store ekspertise kan vi som regel alltid tilby oversettelsestjenester med kort varsel til oppgaver av ulike størrelser. Vi er veldig klar over at behovet for oversettelser kan oppstå raskt, og derfor har vi også tilpasset vår egen virksomhet etter dette faktum. Når vi har påtatt oss en oversettelsesoppgave, så sørger våre dyktige oversettere for å levere ferdigproduktet på utsatt tid.

 

Gode priser

En viktig faktor for at vi hos Teleperformance er blitt så satt pris på for våre oversettelsestjenester er våre konkurransedyktige priser på det samme. Fordi vi kan garantere både kvalitet og effektivitet i de oversettelsesarbeidene vi påtar oss, har vi muligheten til å tilby priser og fordeler som få - om noen - konkurrerende oversettere kan matche. Vi tror ikke på overpriser.

Lang erfaring

Vi kan og vil selvfølgelig ikke snakke om våre høykvalitative oversettelsestjenester uten samtidig å hylle de oversettere som leverer dem. Hos Teleperformance Nordic jobber noen av de mest kunnskapsrike og erfarne oversettere i hele Norden. Vår organisasjon har levert oversettelsestjenester i hele regionen lenger enn de aller fleste selskapene i bransjen. Erfaringen er, som vi nevnte tidligere, en av de aller viktigste nøklene til suksess innen kommunikasjon. Oversettelsestjenester er ikke noe unntak.

Rettferdige vilkår

Hos Teleperformance ser vi det som en selvfølge at alle kunder skal føle seg trygge når de tar hjelp av oss. Dette gjelder selvfølgelig ikke bare oversettelsestjenester, men alle tjenester vi tilbyr i vår store og brede portefølje. Vi streber alltid etter å føre en så transparen dialog som mulig med alle kunder, uansett prosjektets form eller omfang. Vi gir generøse garantier på våre arbeider, leverer tydelige vilkår og er alltid tilgjengelige for spørsmål og bekymringer.

Bransje- og kundetilpassede oversettelsestjenester

Våre oversettelsestjenester legger alltid utgangspunkt i bedriften vi jobber med og de produkter eller tjenester bedriften selger. For at teksten skal bli korrekt oversatt fra et språk til et annet, er en avgjørende faktor at den som skriver forstår terminologier vesentlige for den spesifikke bransjen. Med andre ord: Hos Teleperformance lar vi aldri en tekst tilfeldighetene. Vår dyktige og erfarne personale sørger alltid for å sette seg inn i hvert enkelt oppdrag. Dette har vært med på å bidra til at vi alltid har kunnet levere gode resultater og høykvalitative tekster – og dermed også til at vi har blitt et av Sveriges og Nordens mest brukte selskap for nettopp oversettelsestjenester.

Tid for å tegne oversettelsestjeneste?

Våre oversettere står til disposisjon for å hjelpe deg med kort varsel. Fyll ut vårt kontaktskjema og fortel hvilken type oversettelsestjeneste du trenger hjelp med!

Fyll ut vårt kontaktskjema og fortell oss!