Arbetsmarknaden förändras i takt med den allt snabbare teknikutvecklingen. Idag är det viktigare än någonsin för företag att anpassa sig efter den digitala samtiden och att hitta flexibla, effektiva och säkra lösningar för verksamheten. Detta för att kunna erbjuda kunderna de upplevelser som de förväntar sig i dagens CX-fokuserade värld. På Teleperformance Nordics erbjuder vi Cloudshoring genom vår arbetsplatslösning Cloud Campus. Med denna lösning erbjuds företag hjälp med att skapa moderna kundupplevelser med hjälp av säkra och välbeprövade metoder för arbete på distans.

 
Fyll i vårt kontaktformulär för ett förutsättningslöst möte!

 

I consent to receive relevant industry news, analyst reports, white papers, case studies, and product information from TP. TP will never share or sell your information to third parties. See TP's Privacy Policy. Manage your communication preferences here. See TP's Privacy Policy. Manage your communication preferences here.

Säkerhet och innovation med Cloudshoring

 

Då många konkurrenter erbjuder tillfälliga Cloudshoring-lösningar ger Cloud Campus istället beständiga möjligheter för Teleperformance Nordics kunder. Produkten är noggrant utvecklad för att optimera arbetsmiljöer på distans på ett hållbart sätt, och den används av allt fler organisationer i en stor variation av branscher och för olika syften – överallt i hela världen. Cloudshoringen i Cloud Campus erbjuder smidiga lösningar vid alltifrån omfattande säkerhetsarbete till områden som virtuell rekrytering och automatiserade processer. Allt sammanlänkas genom centraliserade och toppmoderna Cloud Campus-hubbar.

 

Etablera ert eget CX-center i molnet

 

Den moderna kundupplevelsen är inom räckhåll för ert företag tack vare Cloudshoring-möjligheterna i Cloud Campus. Ni kan enkelt göra övergången till modern CX med hjälp av Teleperformance Nordics lösning som anpassas efter ert företag och era specifika behov. Plattformen har hanterat så många som 250 000 distansanställda medarbetare på samma gång. I takt med att allt fler verksamheter vänder sig till oss för Cloudshoring så växer siffran av hemmajobbare ständigt. I skrivande stund består 50% av vår globala arbetsstyrka av personer med olika kompetenser som jobbar från hemmet.

 

Cloudshoring från Teleperformance Nordics ger ert företag möjlighet att dra nytta av alla fördelar med distansarbete. Detta helt utan att kompromissa med säkerheten, kommunikationen eller utvecklingen av medarbetare. Cloud Campus är framtagen för att erbjuda sömlösa metoder för effektivt arbete trots att medarbetarna inte befinner sig på samma fysiska plats. Tillsammans med våra kunder omfamnar vi framtidens arbetsliv och arbetsmarknad och formar lösningar som gynnar både företag och medarbetare.

 

Cloud Campus: Stöd och utveckling för medarbetare

 

På Teleperformance Nordics sätter vi alltid våra medarbetares trivsel i första rummet. Cloud Campus är ett resultat av denna inställning. Vår Cloudshoring-lösning är utvecklad för att ge kontinuerligt stöd och goda utvecklingsmöjligheter för alla distansanställda. Plattformen erbjuder utbildningar, coachning och mentorskap för att varje anställd ska må bra och kunna utvecklas professionellt.

Vi hoppas att denna text har gett just dig en klarare bild av vad cloudshoring innebär. Vi hoppas att mer kött på benen om ämnet har gjort att du kommit närmare att fatta ett beslut om vilken väg ditt bolag ska ta. Vi hoppas förstås också slutligen att ni - om ni fattar beslutet att anlita extern offshore - känner er trygga i att ta hjälp av oss på Teleperformance!

 

Fyll i vårt kontaktformulär och berätta mer om vilka behov Ni har!