Teleperformance är en stor global aktör inom Digitala affärsmodeller. Våra tjänster används av organisationer i olika storlekar och branscher från alla världens hörn. Om ni söker efter högkvalitativ offshore så har ni med andra ord hamnat helt rätt!

 
Fyll i vårt kontaktformulär för ett förutsättningslöst möte!

 

I consent to receive relevant industry news, analyst reports, white papers, case studies, and product information from TP. TP will never share or sell your information to third parties. See TP's Privacy Policy. Manage your communication preferences here.

Om Digitala affärsmodeller

Världen har aldrig förändras i så snabb takt som den gör idag. Teknologiska framsteg och digitalisering kastar ständigt om affärslandskapet och förändrar förutsättningarna på den digitala arenan. För företag är anpassningen sig till denna nya verklighet genom digitala affärsmodeller är inte bara en trend - det är nödvändigt för överlevnad och, i bästa fall, tillväxt.

I den här texten kommer vi på Teleperformance tala om den viktiga roll som digitala affärsmodeller spelar i en föränderlig tid. Vi kommer också att presentera våra egna lösningar för att hjälpa företag att utvecklas i takt med digitaliseringen.

Vill du komma i kontakt med oss angående digitala affärsmodeller direkt?

08-610 22 00

fredrik.sjoren@teleperformance.com

 

Digitala affärsmodeller i en digital tid

Tack vare, eller på grund av, digitaliseringen är det många aspekter av människors vardag som förändrats under de senaste decennierna. Hit räknas också verkligheten för företag. Nya strukturer i affärslandskapet har gjort att mängder av nya möjligheter och utmaningar har uppstått. Många företag är inte länge begränsade av geografiska gränser och interaktionen med kunder har blivit både enklare och mer personlig. Detta beror mycket på framväxande digitala affärsmodeller.

 

Vad är digitala affärsmodeller?

 

Låt oss först gå till botten med det inte helt okomplicerade begreppet digitala affärsmodeller. Dessa innebär i grunden företags användning av digitala tekniker och data för att optimera sina verksamheter. Det handlar om att nyttja de verktyg som digitaliseringen erbjuder för att skapa och leverera värde. Genom att anta digitala affärsmodeller kan både interna och externa delar av verksamheten förbättras. Företaget kan bli mer effektivt, förbättra upplevelsen för kunder och – om det vill sig riktigt väl – hitta helt nya källor att generera inkomst ifrån. Det finns helt enkelt många anledningar till att företag i allt större utsträckning satsar på digitala affärsmodeller idag.

 

Varför övergå till digitala affärsmodeller?

 

Det korta svaret på frågan är: För att hålla sig relevant och i framkant i en tid då digitaliseringens påverkan på affärslandskapet fortsätter att växa. Ett mer utförligt svar är att övergången kan innebära en lång rad fördelar för företagen, däribland:

 

  • Möjligheten att leverera bättre och mer personliga kundupplevelser. Inte minst genom att använda tekniska lösningar för att tillgängliggöra produkter och/eller tjänster.
  • Möjligheten att öka effektiviteten i verksamheten. Digitaliseringen kan automatisera många processer inom företag och göra att tids- och pengakrävande uppgifter kan outsourcas.
  • Möjligheten att nå ut till kunder bortom regionala och nationella gränser. Företag som tillämpar digitala affärsmodeller kan nå kundgrupper över hela världen om de spelar sina digitala kort rätt.

 

Teleperformance och digital transformation

 

För att företag ska kunna dra nytta av digitala affärsmodeller krävs förståelse för den digitala samtiden och de verktyg som den erbjuder. Det är här som vi på Teleperformance kommer in i bilden. Vår expertis och erfarenhet inom digital transformation gör oss till det självklara valet för företag som vill ta sin verksamhet till nästa nivå.

 

Skräddarsydda lösningar

 

Varje uppdrag börjar med att vi skapar oss en förståelse för företagets unika situation. Vi tittar bland annat på branschförutsättningar, utmaningar, möjligheter, behov och målsättningar. Mot bakgrund av dessa insikter formar vi sedan en anpassad lösning som hjälper företag att implementera och/eller optimera sina digitala affärsmodeller.

 

Dialog och expertstöd

 

Under hela processen finns våra analytiker och specialister på digitala affärsmodeller tillgängliga för att hjälpa företagen. Vi erbjuder lättillgängliga och löpande support under hela den digitala transformationsresan. Detta för att kunna säkerställa att företagets digitala affärsmodell går som planerat och fortsätter att leverera resultat under lång tid framöver.

 

Nyfiken på digitala affärsmodeller?

 

Kontakta oss på Teleperformance för att veta hur vi kan hjälpa ditt företag att ta steget in i den digitala framtiden!

.

Vi hoppas att denna text har gett just dig en klarare bild av vad digitala affärsmodeller innebär. Vi hoppas att mer kött på benen om ämnet har gjort att du kommit närmare att fatta ett beslut om vilken väg ditt bolag ska ta. Vi hoppas förstås också slutligen att ni - om ni fattar beslutet att anlita extern offshore - känner er trygga i att ta hjälp av oss på Teleperformance!

 

Fyll i vårt kontaktformulär och berätta!