Distansarbete är vad ordet vittnar om: En arbetsform där den anställde på ett företag utför sitt jobb på distans, alltså från en annan plats än på den fysiska arbetsplatsen. Sedan pandemins utbrott 2020 är den vanligaste formen av arbete på distans förstås att arbeta från det egna hemmet. Något som många människor fortsatt gör regelbundet. På Teleperformance Nordics erbjuder vi goda möjligheter för våra anställda att dra nytta av de många fördelarna med distansarbete. I den här artikeln går vi på djupet om vad denna arbetsform innebär och hur vi som företag strävar efter att förse våra anställda med goda och flexibla arbetsmiljöer.

I consent to receive relevant industry news, analyst reports, white papers, case studies, and product information from TP. TP will never share or sell your information to third parties. See TP's Privacy Policy. Manage your communication preferences here.

 

Distansarbete och den digitala arbetsplatsen

 

På Teleperformance Nordics vet vi att teknik är nyckeln till framgångsrikt och hållbart distansarbete. Vi ser därför alltid till att hålla oss uppdaterade inom de senaste digitala lösningarna och plattformarna på marknaden. Denna inställning – och vår repertoar av digitala verktyg - har gjort att vi kan säkerställa att våra anställda ges möjlighet att arbeta effektivt och säkert varifrån de än jobbar. Vi arbetar bland annat med molnbaserade system för såväl dokumenthantering som kommunikation. Vi använder också de bästa videokonferenssystemen som finns. Detta för att smidigt kunna hålla möten och samarbeta med alla medarbetare trots distansarbete.

 

Distansarbete med Cloud Campus

Vill du som anställd utvecklas professionellt och samtidigt ha möjlighet till distansarbete? Då har du hamnat hos helt rätt företag!

På Teleperfomance Nordics kan du, direkt från hemmakontoret, bli en del av vårt stora globala team av kundservicemedarbetare. Som anställd på distans får du besvara kunders frågor och hjälpa till med diverse ärenden gällande produkter/tjänster som våra kundföretag erbjuder – allt från den plats i hemmet där du själv känner att du kan arbeta bäst.

Vi har utvecklat en helt unik arbetslösning som vi kallar för Cloud Campus. Plattformen möjliggör för säkert och effektivt distansarbete och ger de som är anställda för distansarbete optimala förutsättningar för att göra sitt jobb. Som del av vårt team får du genomgå en heltäckande utbildning vid start och vi erbjuder regelbundet stöd för alla anställda som behöver det. Vi säkerställer att du besitter den kompetens som krävs för arbetet och att du känner dig trygg i arbetsmiljön. Coaching och fortbildningar erbjuds regelbundet via plattformen till alla som väljer att arbeta på distans hos oss!

 

Varför distansarbete?

Listan av fördelar med distansarbete hos Teleperformance Nordics kan göras lång. Några av de mest positiva aspekterna av denna arbetsform är:

  • Ingen pendling: Den anställde sparar både tid och pengar på bensin och kollektivtrafik
  • En bekväm arbetsmiljö: Inga klädkoder gäller för den som arbetar på distans, och personen kan arbeta på den plats i hemmet som hen anser bäst.
  • Flexibilitet: Som anställd för distansarbete har du möjlighet att nå en bättre balans mellan arbetsliv och privatliv.
  • Karriärmöjligheter: Vi erbjuder anställda möjlighet att utvecklas och att arbeta med några av de största varumärkena i världen. Detta utan att behöva lämna hemmet.

 

Vill du arbeta på distans?

Funderar du på att söka distansarbete hos Teleperformance Nordics? Vi ser till att du välkomnas som en viktig del av teamet trots att du arbetar hemifrån. Sök lediga tjänster här!