Teamet på Teleperformance Nordics växer så det knakar. Vi letar regelbundet efter nya talanger som vill ansluta till vår verksamhet för kundservicejobb. I den här texten har vi samlat relevant information om tjänsterna och om vad du som anställd hos oss kan förvänta dig.

Är du intresserad av kundservicejobb på Teleperformance Nordics?

Ansök idag!

I consent to receive relevant industry news, analyst reports, white papers, case studies, and product information from TP. TP will never share or sell your information to third parties. See TP's Privacy Policy. Manage your communication preferences here.

Om kundservicejobb

Det bör inte förvåna någon att kundservicejobb spelar en central roll inom de allra flesta stora organisationer. Dessa tjänster fungerar i grunden som bryggan mellan kund och företag och de säkerställer att kunderna får det stöd och den hjälp som de behöver. Kundservicejobb handlar i mångt och mycket om att besvara frågor och att ägna sig åt problemlösning – Om företaget och om dess produkter eller tjänster.

Det ska sägas att kundservicejobb är ett yrke som passar särskilt bra för personer med vissa egenskaper. För att lyckas som kundservicemedarbetare är det först och främst viktigt att man besitter god kommunikationsförmåga. Detta för att kunna föra dialog med kunder av olika slag och sinnesstämningar, och för varierande ärenden. Det är förstås också viktigt att vara en problemlösare och att besitta stor kunskap om de produkter eller de tjänster man arbetar med.

Arbetsuppgifterna för ett kundservicejobb kan variera mellan olika roller och, inte minst, olika företag. Det kan handla om att hantera samtal och e-post, vilket är ett par av de vanligaste arbetsuppgifterna. Det kan också handla om att agera teknisk support, att hjälpa arbeta med fakturering och betalningar och/eller att lösa eventuella konflikter och hantera klagomål från kund. Kundservicejobb är i mångfacetterat – både när det kommer till variation i arbetsuppgifter och ärenden - och därför är en professionell och positiv attityd i alla lägen avgörande för framgång.

 

Varför välja kundservicejobb på Teleperformance Nordic?

På Teleperformance Nordics erbjuder vi kundservicejobb inom en lång rad branscher. Vi arbetar med kunder som är verksamma inom detaljhandel, teknikutveckling, telekommunikation, bank och finans. Våra flexibla villkor ger dig som anställda goda möjligheter att arbeta på det sätt som passar dig. Du ges möjlighet att arbeta på plats eller hemifrån och kan själv styra ditt arbete så att det matchar dina specifika behov. Vi ser det som en självklarhet att ge våra anställda de förutsättningar som de behöver, och detta tummar vi aldrig på.

 

Funderar du på att söka kundservicejobb hos oss på Teleperformance Nordics? Då söker du en tjänst som innebär:

Möjlighet att hjälpa människor

Att arbeta med kundservicejobb innebär att göra skillnad för kunden. Som kundservicemedarbetare får du större möjlighet än de flesta att hjälpa, och positivt påverka, enskilda kunders inställning till företaget och de produkter/tjänster du representerar. Det är du som ger dem den support de efterfrågar, oavsett i vilket ärende de kontaktar dig.

 

Flexibla arbetsvillkor

Kundservicejobb hos Teleperformance Nordics ger stora möjligheter för anställda att själva styra sitt arbete. Detta gäller inte minst den arbetsmängd och-tid och den plats från vilken medarbetaren väljer att arbeta.

 

Kompetensutveckling

Som anställd för kundervicejobb hos oss får du stora möjligheter att utvecklas - både professionellt och på ett personligt plan. Denna typ av kommunikativt arbete gör att ditt kompetensutbud byggs ut och det kan gynna såväl din karriär och din vardag. Bland annat kommer du att odla färdigheter inom:

 

Problemlösningsförmåga

Att arbeta med kundservicejobb innebär att lösa problem. Du kommer att utveckla dina problemlösningsfärdigheter och hitta lösningar för många olika situationer och kunder.

 

Kundfokus

Förmågan att kunna arbeta väl med kunder är ovärderlig i många olika arbetssammanhang. Inom kundservicejobb är detta förstås ett av de viktigaste områdena, och på Teleperformance Nordics kommer du konstant att utveckla din kundhanteringsförmåga.

 

Självständighet

På Teleperformance Nordics vet vi att man arbetar som bäst när man ges stort ansvar för sitt eget arbete och arbetssituation. Som kundservicemedarbetare kommer du regelbundet att få möjlighet att utveckla din professionella självständighet och din förmåga att ta egna initiativ i arbetet.

 

Stresshantering

Kundservicejobb innebär lugnare och stressigare perioder. Som medarbetare krävs ofta att du kan hantera olika situationer och arbetsuppgifter parallellt. Detta kan såklart vara påfrestande med det kommer också att göra att din hantering av stress utvecklas kraftigt. Stresshantering är en av de viktigaste egenskaperna inom de allra flesta yrken.

 

Teamwork

Som kundservicemedarbetare hos Teleperformance Nordics kommer du att utveckla din samarbetsförmåga. Du kommer att ha nära kontakt med kollegor i teamet men också med representanter från andra avdelningar i företaget. 

 

Student: Arbeta extra på Teleperformance Nordic

 

Letar du efter extraarbete under din tid som student? Då har du hamnat rätt! Teleperformance Nordics erbjuder möjligheter för studerande att arbeta extra med kundservicejobb. Denna anställningsform ger dig utmärkta möjligheter att: 1) Själv styra hur mycket du vill arbeta, 2) Välja när du vill jobba och 3) Styra varifrån du föredrar att arbeta.

 

Extraarbete inom kundservicejobb kan vara både givande och mycket lönsamt.

Det bidrar bland annat till:

Extra inkomst

Kompetensutveckling

Nätverksbyggande

Arbetslivserfarenhet

Utveckling av CV

Ökad självkänsla

 

Här hittar du alla lediga tjänster!